Redno čiščenje

Ali poznate koristi rednega čiščenja? Ste se kdaj spraševali, kako doseči popolno čistost in sijaj v vašem domu ali poslovnih prostorih? Ne skrbite, mi smo tukaj, da vam pomagamo in odgovorimo na vsa vaša vprašanja. Pripravili smo celovit vodnik o rednih čiščenjih, ki vključujejo uporabo prilagojenih čistilnih metod in strokovno znanje. V nadaljevanju vam bomo predstavili prednosti rednega čiščenja, vrste prostorov, ki jih zajema, ter kako se dogovorimo za čiščenje po meri vaših potreb in želja. Pridružite se nam, da odkrijete skrivnost popolnega sijaja in higiene v vaših prostorih.

About Us

Redna dnevna čiščenja

Pri Čistilnem servisu BOA v Mariboru izvajamo redna dnevna čiščenja po željah strank, prilagojena njihovim potrebam in željam. Naša ekipa strokovnjakov bo poskrbela za čistočo vaših poslovnih prostorov, zdravstvenih prostorov, trgovskih prostorov in industrijskih obratov v Mariboru. Smo specializirani za različne vrste prostorov, zato se lahko zanesete na nas, da bomo uporabili prave tehnike in čistila, ki izpolnjujejo zahteve HACCP standarda..

"Čistoča poslovnih prostorov je ključna za profesionalnost in dobro počutje v podjetju."

Prednosti rednega čiščenja

Z dolgoletno prisotnostjo na trgu smo pridobili dragocene izkušnje in znanje, ki nam omogoča, da smo kos najzahtevnejšim izzivom čiščenja.

Zdravje in higiena

Redno čiščenje pomaga odstraniti prah, umazanijo, bakterije, alergene in druge škodljive snovi iz prostorov, kar zmanjšuje tveganje za bolezni ter izboljšuje splošno higieno in kakovost zraka.

Ohranjanje prostora

Redno čiščenje pomaga ohranjati površine, pohištvo in druge elemente prostora v dobrem stanju ter podaljšuje njihovo življenjsko dobo.

Povečanje produktivnosti

Čisto in urejeno okolje lahko prispeva k večji koncentraciji, jasnosti misli in produktivnosti, saj omogoča bolj prijetno in učinkovito delovno ali bivalno okolje..

Manjša možnost za nesreče

Redno čiščenje odstranjuje ovire, ki bi lahko povzročile nesreče, kot so spotikanje ob predmete, drsenje na mokrih tleh ali nabiranje prahu na elektronskih napravah.

Katera redna čiščenja izvajamo?

Sledimo visokim standardom kakovosti in uporabljamo specializirana čistila ter opremo, ki je primerna za posamezne vrste prostorov. Ne glede na to, za katere vrste prostorov potrebujete čiščenje, se bomo prilagodili vašim potrebam in uporabili najustreznejše metode in čistila. Vedno sledimo najvišjim standardom kakovosti, da dosežemo temeljito in učinkovito čiščenje vsakega prostora. Pri čiščenju prostorov se osredotočamo na različne vrste objektov, kot so:

  • Poslovni prostori: Redna čiščenja zagotavljajo svežino prostora, odstranjujejo kopičenje prahu ter ohranjajo estetski videz poslovnega okolja.
  • Industrijski obrati: S pravilnim in sistematičnim pristopom k čiščenju se ohranja optimalno delovanje industrijskih obratov ter se zmanjšujejo možnosti za okvare opreme in izgube produktivnosti.
  • Zdravstveni prostori: Redno čiščenje z ustrezno opremo in dezinfekcijskimi sredstvi je ključno za zagotavljanje visokih higienskih standardov v zdravstvenih ustanovah.
  • Trgovski prostori: Redno čiščenje tal, polic, izložb, stranišč in ostalih površin pomaga ohranjati čistost in urejenost, hkrati pa prispeva k pozitivni izkušnji nakupovanja ter varovanju zdravja strank in zaposlenih.
Telefon:
041-731-646
Delovni čas
Pon-sob od 08:00 do 14:00 ali po dogovoru
Pridobi Brezplačno ponudbo

Prihranek časa in truda

Stranke se lahko osredotočijo na druge pomembne dejavnosti, medtem ko čistilni servis skrbi za redno čiščenje prostorov.

About Us

Prihranek časa je ena izmed ključnih prednosti, ki jih prinaša sodelovanje s čistilnim servisom za redna čiščenja. Čas je dragocen vir, ki ga želimo čim bolj učinkovito izkoristiti v vsakdanjem življenju. Čistilni servisi ponujajo prilagodljive urnike čiščenja, ki se prilagajajo potrebam strank. To pomeni, da lahko stranke določijo čas, ki ustreza njihovemu urniku, in se zanesljivo zanašajo na prihod čistilnega servisa.

Posebne tehnike in orodja

Pri našem delu uporabljamo, pripomočke in orodja, ki so primerni za delo na višini. Pri delu na višini je ključnega pomena uporaba varnostne opreme, kot so varnostni pasovi, varnostne vrvi, čelade in druga zaščitna oprema. Delavci morajo biti usposobljeni za pravilno uporabo te opreme. Delo na višini vključuje tudi čiščenje oken in streh višjih stavb. Delavci uporabljajo specializirane metode in opremo, da dosežejo te težko dostopne površine in zagotovijo temeljito čiščenje.

Uporaba eko čistil v čistilnem servisu predstavlja trajnostno in okolju prijazno alternativo tradicionalnim čistilnim sredstvom. Eko čistila so običajno izdelana iz naravnih in biološko razgradljivih sestavin, kar zmanjšuje negativne vplive na okolje in zdravje ljudi. Poleg tega so eko čistila pogosto manj škodljiva za dihala ter kožo in ne vsebujejo strupenih kemikalij, kar zmanjšuje tveganje za alergije in druge zdravstvene težave.

Okolju prijazna

Zdravju prijazna

Boljši zrak v zaprtih prostorih

Prijazna do hišnih ljubljenčkov

Kaj zajema redno čiščenje?

Redno čiščenje vključuje celovito čiščenje doma ali poslovnih prostorov, ki obsega različne naloge in površine. Naša ekipa se bo prilagodila vašim željam ter izbrala metode in čistila, ki ustrezajo vašim potrebam.

Delo na višini

About Us

Poleg čiščenja se ukvarjamo tudi z delom na višini. Ponujamo storitve višinskega dela, kot so uporaba avto-dvigal, dvižnih ploščadi in drugih naprav za dosego težko dostopnih mest. Za delo na višini imamo usposobljeno ekipo, ki ima izkušnje v vzdrževanju in čiščenju težko dostopnih površin.
Ob čiščenju skladišča je ključno, da se zavedamo možnih nevarnosti in se ustrezno zaščitimo.


»Poleg rednih čiščenj nudimo tudi specialna čiščenja, ki vključujejo čiščenje oken, čiščenje kuhinjskih nap ter čiščenje posebnih površin in naprav. Pri teh vrstah čiščenja se osredotočamo na podrobnosti in uporabljamo specializirane tehnike ter čistila, ki zagotavljajo optimalno čistost in higieno.«

Čiščenje fasade

About Us

Naš čistilni servis je specializiran za profesionalno čiščenje fasad, ki zagotavlja temeljito odstranjevanje umazanije, madežev, plesni in drugih nečistoč. Z bogatimi izkušnjami in strokovnim znanjem na področju čiščenja različnih vrst fasad, vključno s kamnito, opečno, stekleno in drugimi materiali, uporabljamo sodobno opremo in vrhunske čistilne metode, ki zagotavljajo učinkovito odstranjevanje umazanije brez poškodb površine. Pri svojem delu upoštevamo okoljske standarde in uporabljamo okolju prijazne čistilne izdelke ter tehnike, ki ne ogrožajo zdravja ljudi ali okolja. Ponujamo prilagodljive storitve, ki ustrezajo vašim potrebam in proračunu, ter si prizadevamo za popolno zadovoljstvo vsakega našega stranke. Ne glede na to, ali gre za redno vzdrževanje fasade ali čiščenje po posebnih dogodkih, lahko zaupate našemu čistilnemu servisu, da bo vaša fasada zasijala v vsem svojem sijaju.

Kakšne dodatne storitve ponujamo?

Globinsko čiščenje

Globinsko čiščenje je temeljita metoda čiščenja, ki sega globoko v tekstilne površine, kot so preproge, oblazinjenje in talne obloge, ter odstranjuje trdovratne madeže, umazanijo in alergene, kar zagotavlja osvežitev in obnovitev površin.

Pranje oken

Pranje oken je pomemben del vzdrževanja prostora, saj zagotavlja jasen pogled skozi steklene površine in izboljšuje estetiko objekta.

Čiščenje kuhinjske nape

Redno čiščenje nape preprečuje neprijetne vonjave ter zmanjšuje možnost nastanka požara, poleg tega pa podaljšuje življenjsko dobo naprave in izboljšuje njeno delovanje.

Pranje perila

Pravilna uporaba pralnega stroja, izbira ustreznega detergenta ter ločevanje perila glede na vrsto tkanine in barvo so ključni dejavniki za uspešno pranje perila.

Kakovost na prvem mestu!

About Us

Redna čiščenja prinašajo številne prednosti za vaše prostore. Zagotavljamo sijaj in higieno vaših domov ali poslovnih prostorov ter prilagajanje čiščenja glede na vaše potrebe. Naš profesionalni pristop in zanesljive storitve čiščenja vam omogočajo, da zaupate naši ekipi strokovnjakov. S sodelovanjem in prilagodljivim planom čiščenja dosežemo temeljito čiščenje in zadovoljstvo strank. Uporabljamo kakovostno opremo in čistila, ki ustrezajo vašim specifičnim potrebam. Učinkovito odstranjujemo umazanijo in ustvarjamo svež in prijeten prostor.

Ne glede na to, ali gre za čiščenje doma ali poslovnega prostora, smo vaš zanesljiv partner za redna čiščenja. Naša ekipa se posveti podrobnem čiščenju in skrbi za vrhunsko kakovost. Prepustite nam skrb za čistočo vaših prostorov, da se lahko osredotočite na druge pomembne naloge.

Pogosta vprašanja

Redno dnevno čiščenje se lahko izvaja od 1 do 7-krat na teden, odvisno od želja in potreb stranke.
Izvajamo čiščenje različnih vrst prostorov, vključno s poslovnimi prostori, zdravstvenimi prostori, trgovskimi prostori in industrijskimi obrati.
Redno čiščenje prinaša zagotovljen sijaj in čistost prostorov, prilagodljivost glede na potrebe stranke, ter zaupanje v zanesljivost in kakovost storitev čistilnega servisa.
Pri svojem delu uporabljamo čistilno opremo, ki je v skladu z zahtevami HACCP standarda, kar nam omogoča dosego visoke stopnje higiene in kakovosti čiščenja.
Za dogovor o čiščenju se lahko obrnete na nas preko izpolnitve obrazca na naši spletni strani ali nas kontaktirate preko elektronske pošte ali telefona.
Ponujamo profesionalne čistilne storitve, prilagojene vašim potrebam. Naša ekipa je strokovno usposobljena, prilagodljiva in zagotavlja diskretnost ter dolgoročno sodelovanje.
Poleg rednega čiščenja nudimo tudi dodatne storitve, kot so globinsko čiščenje oblazinjenega pohištva, pranje oken, čiščenje kuhinjskih nap, pranje perila in številne druge storitve.
Poleg rednega čiščenja nudimo tudi specialna čiščenja, kot je čiščenje oken, čiščenje kuhinjskih nap, čiščenje posebnih površin in naprav.